Shenzhen Yaorong Technology co, LTD

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
LED reflektori se uglavnom koriste za izgradnju dekorativnog osvetljenja
- Jul 18, 2017 -LED reflektor je tačka svetlosti može biti ravnomerno osvetljena u svim pravcima, njegov opseg osvetljenja se može prilagoditi u sceni kao pozitivan oktaedrički displej. Reflektori su najčešće korišćeni u proizvodnji svetlosnog izvora, standardni reflektori koji se koriste za osvetljavanje cele scene. LED reflektor svjetla Višestruki reflektori mogu se koristiti u sceni kako bi se postigli bolji rezultati. Reflektor je najčešće korišćen u efektu svetlosnog izvora, scena se može koristiti za koordinaciju uloge višestrukih reflektora do rođenja boljeg efekta. Od određene tačke do pravca jedinstvenog zračenja predmeta, koristite ga za analogne sijalice i sveće bolje. Reflektori se mogu postaviti bilo gde na sceni. Na primer, LED Flood Light se može postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. Uobičajena je upotreba mnogih različitih boja reflektora u sceni. LED svetlost poplave Ovi reflektori mogu biti tamno projektovani i pomešani na modelu. Pošto je opseg reflektorja relativno velik, efekat reflektorskog svetla je veoma lako predvidjeti, a ovo svetlo ima mnoge pomoćne svrhe, na primer, reflektor koji se nalazi u blizini površine objekta, biće na površini objekta Da bi se proizvelo jakom svjetlu.

LED reflektori se uglavnom koriste za dizajniranje dekorativnih rasvjeta, kao i komercijalno osvetljenje prostora, dekorativni elementi teži, LED Flood Light, izgled runde takođe ima kvadrat, jer uopšte treba uzeti u obzir razloge za toplotu, pa njegov oblik I Tradicionalno lito svetlo ili postoje neke razlike.

LED farovi su u stvari poklopci lampe. Ima neke od svojih karakteristika.

1, aluminijumski reflektor visoke čistoće, LED Flood Light najtačniji zrak, najbolji odraz.

2, simetrični uski ugao, širokougaoni i asimetrični distribucioni sistem.

3, iza otvorene lampice zamene, lako održavanje.

4, lampe su opremljene sa točkićem za olakšavanje podešavanja ugla izlaganja.

LED svetlo ulazi kroz ugrađenu kontrolu mikro čipa, u malim inženjerskim aplikacijama, nijedan kontroler ne može se koristiti za postizanje gradijenta, skok, trepćuće boje, nasumičan treperenje, izmjene gradijenta LED Flood Light i drugi dinamički efekti mogu se takođe kontrolirati DMX, Da biste postigli jurenje, skeniranje i druge efekte. Glavne oblasti primene su verovatno ove: jednokrevetne zgrade, istorijske zgrade izvan zidnog osvetljenja, izgradnja svjetlosti kroz osvjetljenje, unutrašnje lokalno osvjetljenje, zeleno područje osvjetljenja, osvetljenje bilborda, medicinska kultura i drugi specijalizirani objekti osvetljenje, barovi, plesne dvorane Zabava osvjetljenje i tako dalje.