Shenzhen Yaorong Technology co, LTD

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Poziv za LUXLIVE 2017-EVROPSKI NAJVEĆI GODIŠNJI PROGRAM LIGHTING
- Nov 09, 2017 -

Na LUXLIVE 2017 Lighting sajmu u Londonu od 15. do 16. novembra. Iskreno vas pozivamo da nam se pridružite, na ovom sajmu rasvjete će biti prikazano mnogo novih proizvoda, dobrodošlicu da nas posjetite i razgovarate o potencijalnom poslu.

LUXLIVE 2017 sajam rasvete

Mesto održavanja: ExCeL London - dvorane N1-N7

Adresa: Royal Victoria Dock 1 Western Gateway London E16 1XL

Datum: 2017/11 / 15-16

Štand broj: L50

LuxLive-logo.png

Pregled izložbe:

UK Lighting Show LuxLive zajednički organizuju British Lighting Federation i Lighting Lux Magazine. British Lighting Federation, industrijsko udruženje u potpunosti sastavljeno od britanskih kompanija za rasvjetu, objavljuje magazin Lux, koji ima više od 10.000 čitalaca u Evropi i predstavlja najuticajniju i privlačnu industriju u svjetlosnoj industriji u Velikoj Britaniji. 2015LuxLive je napravio uspješan zaključak. Tokom dvodnevne predstave, organizatori su na početku prikupili više od 6.500 kupaca, pokrivajući površinu od 6.000 kvadratnih metara i 197 izlagača. Izlagači i kupci su u 2015. godini posvećivali veliku pažnju na više od 50 besplatnih predavanja, panel diskusija i prezentacija na kojima je prisustvovalo više od 100 stručnjaka iz međunarodne industrije u pet posvećenih prostorija za sastanke. Lux Arena je zajednički organizovan sa CREE-om. Svako predavanje je upakovano. Na izložbenom salonu možete videti lidere na globalnom tržištu rasvjete: CREE, Philips, Projection, Cooper, Megaman, Glamox, Arrow, Osram, EldoLED, Kosnic, PhotonStar, Abacus, Thorlux, Thomas & Betts, Philips Lumileds i NVC on

Sadržaj izložbe:

Osvetljenje kuće, komercijalno osvetljenje, industrijsko osvetljenje, spoljno osvetljenje, LED osvetljenje, osvjetljenje na svijetu, zeleno osvetljenje, urbano energetsko ušteduće osvetljenje, pribor za osvetljenje i prekidače, sistemi za kontrolu rasvjete, tehnike ugradnje i zaštitni sistemi, proizvodi osvetljenja sa elektronskim dijelovima.