Shenzhen Yaorong Technology co, LTD

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Global Street Marketing Market 2017-2021
- Jul 14, 2017 -

Analitičari predviđaju da će globalno tržište ulične rasvjete porasti na CAGR od 4,47% tokom perioda 2017-2021.

Globalno tržište ulične rasvjete 2017-2021, pripremljeno je na osnovu dubinske tržišne analize sa inputima stručnjaka iz oblasti industrije. Izveštaj pokriva tržišni pejzaž i perspektive rasta u narednim godinama. U izveštaju se takođe nalazi i diskusija ključnih prodavaca koji posluju na ovom tržištu.

Jedan trend na tržištu je podrška vlade razvoju infrastrukture. Pametan grad integriše višestruke komunikacione i informacione tehnologije kako bi poboljšao ekonomski rast i kvalitet života.

Da bi se to postiglo, vlade ulažu u tehnologije za platforme otvorenih podataka, klimatske akcione planove, upravljanje vodama, pametno ulično osvetljenje, pametne mreže, urbanu mobilnost i pametno parkiranje.

Jedan vozač na tržištu predstavlja predstojeće velike događaje. FIFA Svetski kup 2018 će biti domaćin Rusije. Ruska vlada izdvojila je 25 milijardi dolara za ugradnju LED reflektora i drugu vanjsku rasvjetu visoke snage za skoro 30 velikih sportskih stadiona.

Postojaće porast potražnje za poplavama i drugim komercijalnim osvetljenjem zbog izgradnje sportskog sela i nadogradnje infrastruktura kao što su putevi, hoteli i turistički objekti i komercijalni kompleksi. Očekuje se da će takva arhitektonska kretanja dovesti do usvajanja opštih izvora osvetljenja, posebno LED sistema osvetljenja, i povećati potražnju za proizvodima lokalnog osvetljenja.

To će povećati potražnju za LED-om u arhitektonskom i komercijalnom segmentu rasvete.

Ključni proizvođači

GE osvetljenje

Philips

OSRAM

Panasonic

Schneider Electric

Ostali istaknuti proizvođači

Acuity Brendovi

Napredne tehnologije osvetljenja

Bridgelux

GRAĐEVINSKA ELEKTRONIKA

Eaton

Cree

Dialight

Kingsun Optoelectronic

Energy Focus

VERLIGHT

Intematix

LEEDARSON LIGHTING

Lemnis Lighting

LG Innotek

Luminus uređaji