Shenzhen Yaorong Technology co, LTD

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Globalno tržište industrijskog osvetljenja 2017-2021
- Jul 14, 2017 -

O industrijskom rasvjetu

Industrija rasvjete obuhvata opšte osvetljenje, automatsko osvetljenje i pozadinsko osvjetljenje. Opšte tržište osvjetljenja je glavni segment prihoda, praćen automobilskom osvetljenošću i pozadinskim osvjetljenjem. Opšte tržište osvjetljenja uključuje aplikacije osvjetljenja u stambene, industrijske, komercijalne, vanjske i arhitektonske svrhe. Stambeni i komercijalni segmenti su glavni pokretači za opšte tržište osvetljenja. Opšte osvetljenje može biti tradicionalno ili LED osvetljenje. Tradicionalno rasvjetljenje je kategorizirano u linearne fluorescentne sijalice (LFL), kompaktne fluorescentne sijalice (CFL) i druge, koje uključuju sijalice sa žaruljem, halogene i rasvjete visokog intenziteta (HID). Tradicionalno tržište osvetljenja će zabeležiti pad prodaje zbog sve većih popularnosti LED tehnologije.

Analitičari predviđaju da će globalno tržište industrijske rasvjete porasti na CAGR od 2,18% u periodu 2017-2021.

Globalno tržište industrijskog osvetljenja 2017-2021, pripremljeno je na osnovu detaljne analize tržišta sa podacima stručnjaka iz oblasti industrije. Izveštaj pokriva tržišni pejzaž i perspektive rasta u narednim godinama.

Na tržištu se vidi brz napredak u tehnologijama osvetljenja. Na primjer, u rezidencijalnom sektoru dominirali su na tržištu u obliku prihoda od žarišne, CFL i halogene rasvjete u smislu doprinosa prihoda. Očekujemo da će se LED diode pojaviti kao glavni doprinos prihoda u stambenom sektoru tokom predviđenog perioda. Tehnološki prelazi na tržištu kreću se prema poboljšanju proizvoda u cilju bolje efikasnosti i mogućnosti uštede energije. Ovi tehnološki prelazi na tržište takođe će prisiliti proizvođače da budu više odgovarajući na tehnološke potrebe kupaca.

Snažna vladina podrška je jedan od glavnih faktora koji podstiču rast na globalnom tržištu industrijskog osvetljenja. Kineska vlada gleda na smanjenje proizvodnje električne energije iz postrojenja za ugalj, širenje nuklearne energije, podsticanje zelenih tehnologija u svim oblastima proizvodnje i promovisanje efikasnih tehnologija osvjetljenja radi smanjenja potrošnje energije. Vlada planira da obezbedi subvencije za proizvođače LED osvetljenja kako bi povećala i podstakla proizvodnju inovativnih rešenja za osvetljenje. Svi ovi napori vlade usredsređuju se na povećanje usvajanja LED-a na domaćem tržištu, što će, zauzvrat, povećati izglede za rast na tržištu tokom predviđenog perioda.