Shenzhen Yaorong Technology co, LTD

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
LED Linearne svjetiljke su ekonomične i izdržljive
- Jun 09, 2017 -

LED linearna lampa je ekonomična, ekonomična i izdržljiva

Linearni regulator LED linearnog lampe se koristi za kontrolu linearnog objekta regulatora, što čini stanje sistema i kontrolne varijable u procesu upravljanja datog kvadratnog integralnog vremena na minimum, LED Linear High Bay Light također poznat i kao linearni optimalni regulator. Zakon o povratnim informacijama linearnog regulatora je takođe linearan.

Linearni regulator linearnog svetla može se podijeliti na ograničeni vremenski regulator i beskonačni regulator vremena dve kategorije.

Osnovni tehnički parametri LED linearnog svetla:

LED linearne karakteristike svetlosti:

Izvor svetlosti: američki CREE, uvozi svetlosnu diodu visokog osvetljenja (LED);

Broj LED zvijezda: 64 (48 RGB + 16 bijela);

Veličina sijalice 40mm (širina) X25mm (visoka) X1000mm (duga);

Kontrolišite broj paragrafa 8 / m;

LED izvor svetlosti: 3535 SMD LED

Maksimalna potrošnja svetiljke: 15W;

Lamp Radna temperatura: -20 stepeni do 55 stepeni;

Radni napon sijalice: DC24V;

A. Svetiljke sa CREE RGB + W patch LED svetlosnim izvorima, svaki metar može se podijeliti u osam nezavisnih kontrola u punoj boji.

B. Unutrašnjost lampe ispunjena je termalnim silika gelom, LED Linear High Bay Light koji može funkcionirati kao vodootporna i dobra toplotna disipacija. Klasa zaštite je IP66.

C. Lampica je integrisana sa metalnim kanalom. Veoma je dobro prikriti napajanje i signalnu liniju. Obezbeđuje vizuelni efekat dana nakon implementacije projekta. Dužina lampe je kombinovana sa stvarnom situacijom čelične konstrukcije. Ispunite zahteve noćnog osvetljenja.

D. Mala veličina sijalice, izvrsna skrivena, jednostavna instalacijska struktura, pogodna za ugradnju u žičani zidni zid, LED Linear High Bay Light može se integrirati sa zavesnim zidom.

LED linearno svetlo odnosi se na linearni regulator kako bi se postigla LED regulacija struje. Linearni regulator, kako se naziva nazivom, glavni princip je da koristite prekidač da povećate interval za balansiranje ulaznog napona regulatoru konstantne struje (tradicionalna kontrola prekidača je stanje kontrole prekidača), donekle slično LDO-u. Tehnologija LED linearnog pogona je nova generacija tehnologije snage, bez velike frekvencije, pa se naravno ne brine o EMC-u; I može spasiti transformator i druge magnetne komponente, LED Linear High Bay Light neke aplikacije mogu takođe uštedjeti elektrolitičke kondenzatore, kako bi postigli visok PF, nizak THD. Razmislite o potrošnji energije, a sada je glavna poteškoća IC-a kako postići širi ulazni napon i postići visoku efikasnost.