Shenzhen Yaorong Technology co, LTD

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Karakteristike proizvoda LED Floodlight
- Jun 09, 2017 -


LED reflektor je tačka svetlosti može biti ravnomerno osvetljen u svim pravcima, LED Flood Light njegov opseg osvetljenja se može prilagoditi u sceni kao pozitivan oktaedrički displej.

Funkcije proizvoda LED reflektora

Mala strujna temperatura LED svetla za poplave nije očigledna. Ako je temperatura ambijenta visoka, glavna talasna dužina LED reflektora će biti crvene promene, osvetljenost će se smanjiti, svjetlosna uniformnost, konzistentnost gora. Konkretno, mreža, veliki prikaz povećanja temperature na pouzdanosti LED fotovoltaike, stabilnost, LED Flood Light značajniji uticaj. Dakle, termički dizajn je kritičan.

LED reflektori od određene tačke do pravca uniformnog zračenja predmeta, koriste ga za analogne sijalice i sveće bolje. Reflektori se mogu postaviti bilo gdje na sceni. Na primer, ona se može postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. Uobičajeno je da se na sceni koriste različite boje reflektora. Ovi reflektori mogu biti tamno projektovani i miješani na modelu. Kako je opseg reflektorskog svetla relativno velik, LED Flood Light efekat reflektorskog svetla je veoma lako predvidjeti, a ovo svetlo ima mnogo pomoćnih ciljeva, na primer, reflektor koji se nalazi blizu površine objekta, biće na površini Objekt Da biste napravili jako svetlo.

LED reflektor radi

Reflektori su najčešće korišćeni u proizvodnji svetlosnog izvora, standardni reflektori koji se koriste za osvetljavanje cele scene. Višestruki reflektori mogu se koristiti u sceni kako bi se postigli bolji rezultati.

Floodlight se najčešće koristi u efektima izvora svetlosti, scena se može koristiti za koordinaciju uloge višestrukih reflektora do rođenja boljeg efekta.

Funkcije LED farova

Koji je LED reflektor, uglavnom se koristi za dizajniranje dekorativnih rasvjeta, LED Flood Light, kao i komercijalno osvetljenje prostora, dekorativni elementi teži, izgled runde je također kvadratni, jer obično treba uzeti u obzir uzrok toplote, pa Njegov oblik i tradicionalno lito svetlo ili postoje neke razlike.

LED farovi su zapravo pokriveni lampe. Ima neke od svojih karakteristika.

1, aluminijumski reflektor visoke čistoće, najtačniji zrak, najbolji odraz.

2, simetrični uski ugao, širokougaoni i asimetrični distribucioni sistem.

3, iza otvorene zamjenske svjetiljke, lako održavanje.

4, lampe su opremljene sa točkićem za olakšavanje podešavanja ugla izlaganja.

LED farovi kroz ugrađenu kontrolu mikro čipa, u malim inženjerskim aplikacijama, ne može se koristiti kontroler za postizanje gradijenta, skok, trepćuće boje, nasumičan treperenje, izmjene gradijenta i druge dinamičke efekte takođe može biti kontrolisano pomoću DMX-a. Poterivanje, skeniranje i drugi efekti. LED svetiljka za poplave Glavne oblasti primene su verovatno ove: jednokrevetne zgrade, istorijske zgrade izvan zidnog osvetljenja, izgradnja svjetlosti kroz osvetljenje, lokalno osvetljenje u zatvorenom prostoru, zeleno područje osvjetljenja, osvetljenje bilborda, medicinska kultura i drugi specijalizirani objekti osvjetljenje, barovi, plesne dvorane Osvjetljavanje zabave u atmosferi i tako dalje.